Мрачни Умови

Мрачни Умови

Заробени од возрасниот свет, група тинејџери формираат група на отпорот за да се борат и да ја вратат назад контролата врз нивната иднина.

Оригинален наслов: The Darkest Minds
Почеток на филмот: 30.08.2018
Траење на филмот: 108 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Научна фантастика, Акција, Драма
Глумци: Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Miya Cech, Skylan Brooks
Режија: Jennifer Yuh Nelson
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога тинејџерите мистериозно ќе развијат нови моќни способности, тие се прогласени за закана од страна на владата и се притворени. Шеснаесетгодишниот Руби, еден од најмоќните млади луѓе, бега од кампот и се приклучува на група бегалци кои бараат засолниште. Наскоро ова новонастанато семејство сфаќа дека во свет во којшто ги предадоа возрасните сили, трчањето не е доволно и тие мора да отпочнат со отпор, користејќи ја својата колективна моќ да ја преземат контролата врз својата иднина.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.