Проклетството на жената тажачка

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Проклетството на жената тажачка

La Llorona. Жената тажачка. Застрашувачки приказ на рајот и пеколот. Самото спомнување на нејзиното име предизвикува страв кон генерациите низ целиот свет.

Оригинален наслов: The Curse of La Llorona
Почеток на филмот: 25.04.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Хорор, Мистерија, Трилер
Глумци: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz, Sean Patrick Thomas, Marisol Ramirez
Режија: Michael Chaves
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

La Llorona е мексиканска легенда за една жена што ги удавила своите деца при љубоморен бес, поради неверството на својот маж. Кога ги видела своите деца како лебдат во реката, сфаќа што направила и се убива. Според легендата La Llorona сега вечно трага по своите деца, барајќи други изгубени деца кои би ги направила свои. Нејзините солзи се бескрајни и смртоносни, а сите кои го слушнале нејзиниот смртоносен повик во ноќта, се онесвестуваат. Колку повеќе време поминува, толку нејзината желба за деца е се поголема.., а методите се се повеќе застрашувачки.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.