Холивудска измама

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Холивудска измама

Двајца филмски продуценти должат пари на мафијата. За да се спасат, пробуваат да ја искористат својата ѕвезда да ја измами мафијата.

Оригинален наслов: The Comeback Trail
Почеток на филмот: 06.05.2021
Траење на филмот: 104 Минути
Земја / година: USA/2020
Жанр: Акција, Комедија
Глумци: Robert De Niro, Morgan Freeman, Emile Hirsch, Blerim Destani, Zach Braff
Режија: George Gallo
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Двајца филмски продуценти должат пари на мафијата. За да се спасат, пробуваат да ја искористат својата ѕвезда да ја измами мафијата.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.