Лошите момци

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Лошите момци

Оригинален наслов: The Bad Guys
Почеток на филмот: 28.04.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија
Режија: Pierre Perifel
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Познатите криминалци г-дин Змија, г-дин Волк, г-дин Пирана, г-дин Ајкула и г-ѓица Тарантула се конечно фатени. За да не завршат во затвор, мора да го убедат цел свет дека се добри, под менторството на професор Мармалад. Ќе успеат ли од лоши момци да станат добри?

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.