355

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

355

Оригинален наслов: The 355
Почеток на филмот: 06.01.2022
Земја / година: USA/2021
Жанр: Трилер, Акција
Глумци: Jessica Chastain, Penélope Cruz, Diane Kruger, Lupita Nyong'o, Bingbing Fan
Режија: Simon Kinberg
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога едно тајно оружје паѓа во погрешни раце, една бунтовна агентка на ЦИА се здружува со 3 меѓународни агентки за да го вратат оружјето назад каде што припаѓа. Додека се на оваа смртоносна мисија, имаат уште една закана - некој го демне секој нивен чекор.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.