Тера Вили

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тера Вили

По уништувањето на нивниот брод, младиот Вили е одвоен од неговите родители со кои патувал во вселената. Неговата резервна капсула слетува на дива и неистражена планета.

Оригинален наслов: Terra Willy: Planète inconnue
Почеток на филмот: 12.09.2019
Траење на филмот: 89 Минути
Земја / година: FRA/2019
Жанр: Анимација, Авантура, Комедија
Глумци: Timothé Vom Dorp, Edouard Baer, Marie-Eugénie Maréchal
Режија: Eric Tosti
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 3D

Содржина

По уништувањето на нивниот брод, младиот Вили е одвоен од неговите родители со кои патувал во вселената. Неговата резервна капсула слетува на дива и неистражена планета.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.