Те дуа, жими мене

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Те дуа, жими мене

Оригинален наслов: Te dua, zimi mene
Почеток на филмот: 22.09.2023
Траење на филмот: 124 Минути
Земја / година: MKD/2023
Жанр: Комедија
Глумци: Никола Кузелов,Атанас Атанасовски,Валентин Видовиќ,Ангела Стојановска,Сенко Велинов, они Михајловски,Игор Џамбазов,Исмаил Касуми,Мирсад Ибази,Мими Таневска,Владо Јовановски,Фирдаус Неби,Елдин Широки,Надица Петрова,Руиш Беговска,Талија Настова
Режија: Марјан Гавриловски
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Маалски џанак, коцкар и армоникаш трудејќи се да ја вратат назад купената жена од Албанија стануваат дел од мафијашка зделка и мораат да се справат со низа на несекојдневни ликови.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.