Истражувачот Тад и смарагдната плоча

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Истражувачот Тад и смарагдната плоча

Оригинален наслов: Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet
Почеток на филмот: 25.08.2022
Земја / година: ESP/2022
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Режија: Enrique Gato
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Тад Џоунс, случајно изведува магија која ги загрозува Мумијата, Џеф и Белзони. Откако сите се свртуваат против него, Сара е единствената која му помага да ја тргне клетвата од Мумијата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.