Нинџа желки: Мутантски хаос

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Нинџа желки: Мутантски хаос

Оригинален наслов: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
Почеток на филмот: 24.08.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Анимиран / цртан, Акција, Авантура
Режија: Jeff Rowe, Kyler Spears
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

После долги години скриени од човечкиот свет, Нинџа желките се обидуваат да бидат прифатени од њујорчани како нормални тинејџери. Нивната нова другарка Април им помага да победат мистериозна криминална група но тие наскоро се наоѓаат во неволја кога друга група на мутанти ги напаѓа нив.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.