Оревокршачка, Бољшој, 2019

Оревокршачка, Бољшој, 2019

Музика: Чајковски
Кореографија: Григорович
Недела, 15 декември 2019 година во 16:00ч
Времетраење: 150 минути

Оригинален наслов: Der Nussknacker (Ballett), Moskau Bolschoi, 2019
Почеток на филмот: 15.12.2019
Траење на филмот: 150 Минути
Земја / година: RUS/2019
Жанр: Балет, Пренос во живо
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Сцената на „Бољшој“ ја споделува својата прекрасна визија на приказната на Хофман, носејќи ја публиката од сите возрасти на магично патување низ светот на сказните.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.