Сузуме

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Сузуме

Оригинален наслов: Suzume no tojimari
Почеток на филмот: 25.05.2023
Земја / година: JPN/2022
Жанр: 47163, Авантура, Акција
Режија: Makoto Shinkai
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Ова аниме говори за тинејџерката Сузуме која случајно отвара една необична врата која се наоѓа во еден заборавен парк близу својот град Кјушиа.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.