Супернова

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Супернова

Сем и Таскер патуваат низ Англија во нивниот стар кампер со цел да ги посетат нивните семејства, пријателите и омилените места од минатото. Отакако Таскер, пред две години, заболел од деменција, нивното заедничко време претставува најважното нешто што го поседуваат.

Оригинален наслов: Supernova
Почеток на филмот: 22.04.2021
Траење на филмот: 95 Минути
Земја / година: GBR/2020
Жанр: Драма, Романтичен / љубовен
Глумци: Colin Firth, Stanley Tucci, Pippa Haywood
Режија: Harry Macqueen
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сем и Таскер патуваат низ Англија во нивниот стар кампер со цел да ги посетат нивните семејства, пријателите и омилените места од минатото. Отакако Таскер, пред две години, заболел од деменција, нивното заедничко време претставува најважното нешто што го поседуваат.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.