Бедмен

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Бедмен

Оригинален наслов: Superwho? / Super-héros malgré lui
Почеток на филмот: 19.05.2022
Траење на филмот: 82 Минути
Земја / година: FRA/2022
Жанр: Акција, Комедија
Глумци: Philippe Lacheau, Julien Arruti, Tarek Boudali, Élodie Fontan, Alice Dufour, Jean-Hugues Anglade
Режија: Philippe Lacheau
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Актер кој се мачи да најде работа е осуден на живот како лузер. Кога конечно добива главна улога во суперхеројски филм, мисли дека конечно ќе му тргне, но судбината има други планови.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.