Супер Марио

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Супер Марио

Оригинален наслов: The Super Mario Bros. Movie
Почеток на филмот: 05.04.2023
Земја / година: JPN, USA/2023
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Режија: Aaron Horvath, Michael Jelenic
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Овој филм ја следи приказната за Супер Марио и Луиџи и нивното патување низ Кралството на Печурките.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.