SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE

SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE

Оригинален наслов: SUGA | Agust D TOUR 'D-DAY' THE MOVIE
Почеток на филмот: 10.04.2024
Траење на филмот: 90 Минути
Земја / година: KOR/2024
Жанр: Мјузикл
Глумци: SUGA, Jimin, Jungkook
Дистрибутер: Trafalgar Releasing
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Cineplexx се возбудени што потврдуваат нов настан од суперѕвездата на BTS SUGA, додека ја носиме неговата турнеја D-Day во кино од неговите последни настапи во Сеул. Овој специјален филмски рез беше снимен во последните 3 ноќи од турнејата и ќе обезбеди незаборавно кино искуство за АРМИЈАTA ширум светот. Концертниот филм, исто така, содржи специјални изведби на ѕвездите на BTS, RM, JUNGKOOK и JIMIN, додека тие се придружуваат на SUGA на сцената. Ова беше последен пат кога сите заедно настапија пред да се пријават да служат воен рок.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.