Предградие

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Предградие

Домашна инвазија го потресува мирниот и семеен град.

Оригинален наслов: Suburbicon
Почеток на филмот: 16.11.2017
Траење на филмот: 108 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Криминалистички, комедија/драма
Глумци: Oscar Isaac, Matt Damon, Julianne Moore, Josh Brolin
Режија: George Clooney
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Предградието е мирна и идилична приградска населба со достапни домови и тревници како на филм... совршено место за одгледување семејство, и токму тоа го прави семејството Лоџ во 1959 година. Но, мирната површина ја прикрива вознемирувачката реалност. Таткотот Гарднер Лоџ (Мет Дејмон) ја истражува мрачната, измамничка и насилна страна на градот. Ова е приказна за лошите избори на неперфектните луѓе. Ова е Предградие.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.