Стрељцов

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Стрељцов

Навидум, младиот Едуард Стрелцов има сѐ што еден 20 годишен млад човек може да посака: талент, пари, слава и љубов. Тој е новата ѕвезда на Советскиот фудбал. Целата земја очекува победа од националниот тим на Светското првенство, каде Стрелцов треба да се соочи со неверојатниот бразилски фудбалер Пеле. Но, непријателите на Стрелцов му ја уништуваат кариерата на само неколку дена пред тимот да змаине за првенството. Кога неговата спортска кариера изгледа завршена засекогаш, Стрелцов мора да се докаже дека е вистински шампион кој вреди.

Оригинален наслов: Streltsov
Почеток на филмот: 19.11.2020
Земја / година: RUS/2019
Жанр: Биографски, Драма, Спортски филм
Глумци: Alexander Petrov (II), Stasya Miloslavskaya, Aleksandr Yatsenko
Режија: Ilya Uchitel
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Навидум, младиот Едуард Стрелцов има сѐ што еден 20 годишен млад човек може да посака: талент, пари, слава и љубов. Тој е новата ѕвезда на Советскиот фудбал. Целата земја очекува победа од националниот тим на Светското првенство, каде Стрелцов треба да се соочи со неверојатниот бразилски фудбалер Пеле. Но, непријателите на Стрелцов му ја уништуваат кариерата на само неколку дена пред тимот да змаине за првенството. Кога неговата спортска кариера изгледа завршена засекогаш, Стрелцов мора да се докаже дека е вистински шампион кој вреди.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.