Чуден свет

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Чуден свет

Оригинален наслов: Strange World
Почеток на филмот: 24.11.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Анимиран / цртан, Акција, Авантура
Режија: Don Hall
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Најновата авантура на Дизни, „Чудесен свет“ нѐ запознава со легендарното семејство Клејдс кое се обидува да го истражи непознатото земјиште со шаренолик екипаж кој е составен од немирен блоб, триножно куче и неколку чудни суштества.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.