Стела

Стела

По обид за самоубиство на едно десетгодишно дете, кое е жртва на малтретирање во училиште, Стела(шарпланинка) е единствената која може да го спаси и да му ја обнови верата во животот.

Оригинален наслов: Stela
Почеток на филмот: 01.10.2020
Траење на филмот: 91 Минути
Земја / година: MKD/2019
Жанр: Драма, Семеен
Глумци: Dejan Lilikj, Toni Mihajlovski, Petar Manikj, Simeon Dameski, Hristina Popovikj
Режија: Stojan Vujisikj
Дистрибутер: Dream Factory
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

По обид за самоубиство на едно десетгодишно дете, кое е жртва на малтретирање во училиште, Стела(шарпланинка) е единствената која може да го спаси и да му ја обнови верата во животот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.