Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер

Никој не е навистина заминат...Патувањето на Реј продолжува и сагата на Скајвокер завршува во Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер, во кино во декември 2019.

Оригинален наслов: Star Wars: The Rise of Skywalker
Почеток на филмот: 19.12.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Авантура, Акција
Глумци: Daisy Ridley, Adam Driver, Mark Hamill, John Boyega, Oscar Isaac
Режија: J.J. Abrams
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Никој не е навистина заминат...Патувањето на Реј продолжува и сагата на Скајвокер завршува во Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер, во кино во декември 2019. Билети во продажба од 22.10.2019.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.