The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Сунѓерот Боб, неговиот најдобар другар Патрик и остатокот од дружината се појавуваат во првиот филм за Сунѓерот Боб на големото платно.

Оригинален наслов: The SpongeBob Movie: Sponge on the Run
Почеток на филмот: 10.09.2020
Земја / година: KOR, USA/2020
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија, Авантура
Глумци: Awkwafina, Clancy Brown, Tom Kenny
Режија: Tim Hill
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сунѓерот Боб, неговиот најдобар другар Патрик и остатокот од дружината се појавуваат во првиот филм за Сунѓерот Боб на големото платно.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.