Нескротливиот Спирит

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Нескротливиот Спирит

Оригинален наслов: Spirit Untamed
Почеток на филмот: 05.08.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Семеен
Режија: Elaine Bogan
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Животот на Лаки Прескот се менува засекогаш кога се сели од нејзиниот дом во градот во едно мало место и се спријателува со див мустанг наречен Спирит.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.