Маскирани шпиони

Маскирани шпиони

Кога најдобриот шпион во целиот свет е претворен во гулаб, мора да се потпре на неговиот технички офицер кој патем е бубалица и да го спаси светот.

Оригинален наслов: Spies in Disguise
Почеток на филмот: 26.12.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија
Режија: Nick Bruno, Troy Quane
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Супер шпионот Ленс Стерлинг(Вил Смит) и научникот Волтер Бекет(Том Холанд) се речиси скрос спротивни еден од друг. Ленс е елегантен и пријатен. Волтер...не е. Но кога настаните почнуваат да одат во обратна насока од очекуваното, тие мора да почнат да работат заедно за да го спасат светот од пропаст.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.