Човек-пајак: Ширум Пајак-вселената

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Човек-пајак: Ширум Пајак-вселената

Оригинален наслов: Spider-Man: Across the Spider-Verse
Почеток на филмот: 01.06.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Акција
Режија: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Мајлс Моралес се катапултира низ Мултиверзумот, каде што наидува на тим Пајак-Луѓе задолжени да го заштитат неговото постоење. Кога хероите се судираат за тоа како да се справат со нова закана, Мајлс мора да редефинира што значи да се биде херој.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.