Човек-пајак: Нов свет

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Човек-пајак: Нов свет

Станува збор за новиот Spider-Man свет и сосема друга приказна која ќе не натера да се преиспитаме за се што знаеме досега за најпознатиот човек-пајак во светот.

Оригинален наслов: Spider-Man: Into the Spider-Verse
Почеток на филмот: 13.12.2018
Земја / година: USA/2018
Жанр: Анимиран / цртан, Акција, Авантура
Режија: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Станува збор за новиот Spider-Man свет и сосема друга приказна која ќе не натера да се преиспитаме за се што знаеме досега за најпознатиот човек-пајак во светот. Во приказната не води тинејџер од Бруклин - Мајлс Моралес кој ни ги открива неограничените можности на Spider-Man светот. Но тој, не е сам ...

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.