Човек-пајак: Далеку од дома

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Човек-пајак: Далеку од дома

Питер Паркер и неговите пријатели одат на летен одмор во Европа, каде што Питер се обидува да се бори против новиот непријател, Мистерио, кој како што укажува и неговото име, можеби не е се што тој го појавува.

Оригинален наслов: Spider-Man: Far From Home
Почеток на филмот: 04.07.2019
Траење на филмот: 130 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Фантазија, Авантура
Глумци: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders
Режија: Jon Watts
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Питер Паркер и неговите пријатели одат на летен одмор во Европа, каде што Питер се обидува да се бори против новиот непријател, Мистерио, кој како што укажува и неговото име, можеби не е се што тој го појавува.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.