Душа

Душа

Дали некогаш сте се запрашале каде настануваат вашите емоции, соништа, интереси? Што е тоа што ве прави она што сте?

Оригинален наслов: Soul
Почеток на филмот: 31.12.2020
Земја / година: USA/2020
Жанр: Анимиран / цртан, Семеен, Авантура
Режија: Pete Docter, Kemp Powers
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Во средина на оваа приказна се наоѓа Џо, наставник по музичко во едно основно училиште кој сонува да стане џез музичар. Непосредно пред големиот настап кој ќе му овозможи почеток на кариерата која тој силно ја посакува, Џо доживува несреќа во која душата му се одвојува од телото. Душата на Џо посакува да се врати назад во своето тело, а во таа авантура ќе му помогне таинствениот лик кој се вика 22.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.