Соник Супер Еж

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Соник Супер Еж

Базирана на играта, Sonic the Hedgehog ја раскажува приказната како најбрзиот еж во светот се приспособува во новиот дом на Земјата.

Оригинален наслов: Sonic the Hedgehog
Почеток на филмот: 27.02.2020
Земја / година: CAN, JPN, USA/2020
Жанр: Акција, Авантура, Семеен
Глумци: James Marsden, Jim Carrey, Neal McDonough, Tika Sumpter
Режија: Jeff Fowler
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Базирана на играта, Sonic the Hedgehog ја раскажува приказната како најбрзиот еж во светот се приспособува во новиот дом на Земјата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.