Зад затворени врати

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Зад затворени врати

Овој филм е базиран на пандемијата предизвикана од Ковид - 19. Еден од првите филмови снимен за време на пандемијата, продуциран од Мајкл Беј со главни улоги на KJ Апа, Софиа Карсон, Деми Мур, Александра Дадарио и други.

Оригинален наслов: Songbird
Почеток на филмот: 04.03.2021
Траење на филмот: 84 Минути
Земја / година: USA/2020
Жанр: Драма, Научна фантастика, Трилер
Глумци: KJ Apa, Sofia Carson, Demi Moore, Craig Robinson, Alexandra Daddario
Режија: Adam Mason
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во 2024-та година, пандемија го уништува светот и неговите градови. Овој филм се фокусира на неколку луѓе кои се движат низ новиот свет во кој живеат и препреките со кои се соочуваат: болест, воена состојба, карантин и насилници.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.