Софија

Софија

Оригинален наслов: Sofia
Почеток на филмот: 12.11.2022
Траење на филмот: 95 Минути
Земја / година: ALB, SRB/2022
Жанр: Романтичен / љубовен, Драма, Воен, Историски
Глумци: Rozafa Celaj, Antonio Kodrinaj, Rita Gjeka, Adem Karaga, Alfred Trebicka
Режија: Eduart Grishaj
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Млада девојка од Србија, патува во Албанија за да ја дознае приказната за нејзиниот дедо за време на војната во 1941 година. Таа се заљубува во албанско момче, започнувајќи невозможна врска меѓу две нации поделени со војна.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.