Снежана на крајот умира

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Снежана на крајот умира

Оригинален наслов: Снежана на крајот умира
Почеток на филмот: 06.10.2022
Траење на филмот: 106 Минути
Земја / година: CYP, MKD/2022
Жанр: комедија/драма
Глумци: Natasa Petrovikj, Verica Nedeska, Sasko Kocev, Deniz Abdula, Ivica Dimitrijevikj, Tino Kostadinovski, David Janakiev
Режија: Kristijan Risteski
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Животите на една хикикомори уметница, радио водител со Аспергер синдром, сопственик на видеотека, филозоф од пред гранапче, креативен директор и гинеколог анти-наталист се испреплетуваат низ три откачени приказни за љубов, пријателство и посветеност

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.