Змиски очи

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Змиски очи

Оригинален наслов: Snake Eyes: G.I. Joe Origins
Почеток на филмот: 22.07.2021
Траење на филмот: 121 Минути
Земја / година: USA, GBR/2021
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Henry Golding, Andrew Koji, Samara Weaving, Úrsula Corberó, Peter Mensah
Режија: Robert Schwentke
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.