Смртта на девојчето со кибритчиња

Смртта на девојчето со кибритчиња

Оригинален наслов: Smrt djevojčice sa žigicama
Почеток на филмот: 21.09.2023
Траење на филмот: 107 Минути
Земја / година: HRV/2023
Жанр: Криминалистички, Драма, Трилер
Глумци: Ozren Grabarić, Goran Navojec, Jelena Lopatić, Iva Babić, Vojislav 'Voja' Brajović
Режија: Goran Kulenović
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Патологот Феро, тазе разведен 40-годишник, доаѓа во островскиот град каде што го поминал поголемиот дел од своето детство со својот вдовец татко, за да присуствува на погребот на ќерката на неговиот пријател Глобус, малата Мирна.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.