Насмевка

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Насмевка

Оригинален наслов: Smile
Почеток на филмот: 29.09.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Хорор
Глумци: Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey
Режија: Parker Finn
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Откако е сведок на бизарна несреќа поврзана со нејзин пациент, Др. Роуз Котер почнува да доживува застрашувачки случки кои не може да ги објасни. Роуз мора да се соочи со нејзиното проблематично минато со цел да преживее и да ја избегне новата реалност.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.