Смолфут

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Смолфут

Јети е убедена дека недостижните суштества познати како "луѓе" навистина постојат.

Оригинален наслов: Smallfoot
Почеток на филмот: 27.09.2018
Траење на филмот: 95 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија
Режија: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Јети е убедена дека недостижните суштества познати како "луѓе" навистина постојат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.