Слендермен

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Слендермен

Слендермен ја раскажува приказната за високата, тенка, ужасна фигура со неприродно долги раце и безлично лице, која е позната дека е одговорна за прогонството и исчезнувањето на безброј деца и тинејџери.

Оригинален наслов: Slender Man
Почеток на филмот: 23.08.2018
Траење на филмот: 96 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Хорор
Глумци: Julia Goldani Telles, Joey King, Jaz Sinclair, Annalise Basso, Javier Botet
Режија: Sylvain White
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Дејството на филмот се одвива во еден мал град во Масачусетс, каде што четири средношколки изведуваат ритуал за да го разоткријат опасниот Слендермен. Кога една од нив мистериозно ќе исчезне, девојките почнуваат да се сомневаат дека се работи за уште една жртва на Слендермен.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.