Скопје Ремикс

Скопје Ремикс

Скопје Ремикс” (2012) е игран филм, во продукција на „Ново Македонско Видео”.

Оригинален наслов: Skopje Remixed
Почеток на филмот: 13.09.2018
Траење на филмот: 141 Минути
Земја / година: MKD/2012
Жанр: Анимација, Акција, Комедија
Глумци: Oliver Mitkovski, Kamka Tocinovski, Dejan Lilic, Kiril Korunovski, Milan Tocinovski
Режија: Jane Altiparmakov, Ognen Dimitrovski, Sinisa Evtimov, Srdjan Janicijevic, Darijan Pejovski, Sasa Stanisik , Gjorce Stavreski, Vardan Tozija, Bojan Trifunovski , Borjan Zafirovski
Дистрибутер: Ново македонско видео
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Составен е од 9 приказни, сместени во Скопје, изработени од 10 еминентни македонски режисери. Секој од филмовите обработува посебна љубовна тема или нејзин аспект. Преку филмот ќе биде промовирана македонската уметност на неколку различни нивоа и начини. Еден од поважните елементи е музиката и музичката сцена која што во последно време е во подем и која што е нераздвоен дел од овој омнибус филм.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.