Патот на свилата

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Патот на свилата

Оригинален наслов: Silk Road
Почеток на филмот: 10.06.2021
Траење на филмот: 112 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Криминалистички, Драма, Трилер
Глумци: Jason Clarke, Nick Robinson, Katie Aselton, Jimmi Simpson, Daniel David Stewart, Darrell Britt-Gibson, Lexi Rabe, Will Ropp, Paul Walter Hauser, Alexandra Shipp
Режија: Tiller Russell
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

20 и нешто годишниот Рос Улбрихт, ја креира Silk Road, веб страна за продавање дрога. Агентот на ДЕА, Рик Бауден е задолжен да го приведе и да ја уништи неговата веб страна.

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.