Сикарио 2: Војна без правила

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Сикарио 2: Војна без правила

Продолжение на акциониот хит Sicario од 2015 година. Номинуваниот за Оскар - Josh Brolin и добитникот на оскар - Benicio Del Toro ќе ги повторат своите улоги а ќе им се придружи и Catherine Keener.

Оригинален наслов: Sicario: Day of the Soldado
Почеток на филмот: 19.07.2018
Траење на филмот: 124 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner, Catherine Keener
Режија: Stefano Sollima
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Војната против дрогата на границата меѓу САД и Мексико ќе ескалира откако мексиканските картели почнуваат да тргуваат со своите терористи низ целата американска граница. Со цел да се бори против војната, сојузниот агент Мет Гравер (Џош Бролин) повторно се поврзува со немирниот Алехандро (Бенисио Дел Торо)...

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.