Кој се плаши од волкот лош 2

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кој се плаши од волкот лош 2

Обединетиот град на овци и волци живее мирен и тивок живот се додека не се појават двајца неочекувани гости - поларна лисица и мало прасе.

Оригинален наслов: Volki i ovtsy. Khod sviney
Почеток на филмот: 14.02.2019
Траење на филмот: 80 Минути
Земја / година: RUS/2018
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија
Глумци: Robert Lence, Vladimir Nikolaev
Режија: Vladimir Nikolaev
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 3D

Содржина

Никој никогаш не се посомневал дека ним ќе им се случи смртоносна опасност, која би можела да биде надмината само доколку бидат сплотени. Само тимската работа може да ги реши големите проблеми и сериозните предизвици - бидејќи во единството е силата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.