Шазам! Бес на боговите

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Шазам! Бес на боговите

Оригинален наслов: Shazam! Fury of the Gods
Почеток на филмот: 16.03.2023
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Rachel Zegler, Adam Brody
Режија: David F. Sandberg
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Овој филм ја продолжува приказната на тинејџерот Били Бетсон, кој откако ќе го изговори магичниот збор ШАЗАМ! се трансформира во неговото суперхеројско алтер его Шазам.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.