Овчичката Шон: Фармагедон

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Овчичката Шон: Фармагедон

Кога вонземјанин со супер моќи доаѓа на Моси Ботом фармата, овцата Шон оди на мисија да ја испрати вонземјанката дома пред злобната организација може да ја зароби.

Оригинален наслов: Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
Почеток на филмот: 26.09.2019
Земја / година: FRA, USA, GBR/2019
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија, Авантура
Глумци: Justin Fletcher, John Sparkes, Kate Harbour
Режија: Will Becher, Richard Phelan
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога вонземјанин со супер моќи доаѓа на Моси Ботом фармата, овцата Шон оди на мисија да ја испрати вонземјанката дома пред злобната организација може да ја зароби.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.