Мамка

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Мамка

Оригинален наслов: Shark Bait
Почеток на филмот: 16.06.2022
Траење на филмот: 87 Минути
Земја / година: GBR/2022
Жанр: Трилер
Глумци: Holly Earl, Jack Trueman, Catherine Hannay
Режија: James Nunn
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Група пријатели уживаат во викендот со украдени џетски, се тркаат во отворено море...Откако забавата се претвора во несреќа, се обидуваат да се вратат дома со повреден пријател, додека под нив кружат опасни напаѓачи.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.