Шанг Чи и Легендата за Десетте прстени

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Шанг Чи и Легендата за Десетте прстени

Оригинален наслов: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Почеток на филмот: 02.09.2021
Земја / година: AUS, USA/2021
Жанр: Акција, Авантура, Фантазија
Глумци: Simu Liu, Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung, Michelle Yeoh, Florian Munteanu
Режија: Destin Daniel Cretton
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Шанг Чи, мастерот на Кунг Фу, е приморан да се соочи со своето минато откако се приклучува кон организацијата Десет Прстени.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.