Фоки специјалци

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Фоки специјалци

Оригинален наслов: Seal Team
Почеток на филмот: 11.08.2022
Траење на филмот: 101 Минути
Земја / година: USA/2021
Жанр: Анимиран / цртан
Режија: Greig Cameron, Kane Croudace
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Бестрашната фока Квин собира одред на отфрлени регрути да им се спротивстават на немилосрдните ајкули и повторно да добијат шанса да се вратат во отвореното море.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.