Семсем

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Семсем

Младиот и бестрашенСемсем има сѐ што би можел да посака еден вселенски супер јунак: родители херои, многу супер пријатели и сопствена летечка чинија со која ја истражува вселената... освен една работа што многу му е важна – неговите супер моќи сеуште не се појавиле.

Оригинален наслов: SamSam
Почеток на филмот: 26.11.2020
Траење на филмот: 77 Минути
Земја / година: FRA/2019
Жанр: Анимиран / цртан
Режија: Tanguy de Kermel
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога новото девојче во училиштето, Мега, ќе почне да го подучува Семсем за супер моќи, тој и неговата мистериозна другарка наоѓаат шанса да ги откријат своите натчовечки способности. Тие двајца ќе започнат голема вселенска авантура која ги учи на пријателство и храброст.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.