Сложувалка на стравот Х

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Сложувалка на стравот Х

Оригинален наслов: Saw X
Почеток на филмот: 28.09.2023
Траење на филмот: 118 Минути
Земја / година: CAN, MEX, USA/2023
Жанр: Хорор, Мистерија, Трилер
Глумци: Tobin Bell, Shawnee Smith, Steven Brand, Synnøve Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca
Режија: Kevin Greutert
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во потрага по процедура која ќе го излечи неговиот рак, Џон Крејмер се упатува кон Мексико за да се подложи на експерименталната терапија, за да открие дека бил жртва на измама. Но сега измамниците стануваат плен во новата игра на Џигсо.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.