Бегај

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Бегај

Клои, 17-годишна девојка почнува да се сомнева дека нејзината мајка крие страшни тајни од неа.

Оригинален наслов: Run
Почеток на филмот: 18.03.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Трилер
Глумци: Sarah Paulson, Pat Healy, Erik Athavale, Kiera Allen, Bradley Sawatzky
Режија: Aneesh Chaganty
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Дијана е девојка која предвреме го раѓа своето дете. 17 години подоцна, Дијана ја образува својата ќерка дома, која е неподвижна и хронично болна. Наскоро, Клои почнува да се сомнева во својата мајка и открива дека Дијана крие многу страшни тајни за нејзиното здравје и нејзиното потекло.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.