Несовршениот робот Рон

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Несовршениот робот Рон

Оригинален наслов: Ron's Gone Wrong
Почеток на филмот: 21.10.2021
Земја / година: USA, GBR/2021
Жанр: Анимиран / цртан, Семеен
Режија: Alessandro Carloni
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Приказна за Барни, чуден тинејџер и Рон, неговата нова дигитална играчка што оди и збори. Техничките проблеми на Рон, ги тераат Рон и Барни да научат многу повеќе за вистинското пријателство, подалеку од социјалните мрежи.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.