Рокетмен

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Рокетмен

Епска музичка фантазија за нецензурираната животна приказна на музичката ѕвезда Елтон Џон. Во главните улоги се Тарон Егертон, Џејми Бел, Ричард Мејден и Брајс Далас Хауард.

Оригинален наслов: Rocketman
Почеток на филмот: 30.05.2019
Траење на филмот: 121 Минути
Земја / година: GBR/2019
Жанр: Драма, Биографски, Музички
Глумци: Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Taron Egerton
Режија: Dexter Fletcher
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Епска музичка фантазија за нецензурираната животна приказна на музичката ѕвезда Елтон Џон. Во главните улоги се Тарон Егертон, Џејми Бел, Ричард Мејден и Брајс Далас Хауард.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.